Sepetim 0

Sepetim

Alışveriş Sepetiniz Boş

Manço Zamak Siyah 128 Mm Kulp Mobilya Dolap Çekmece Vestiyer Kulpları

 : İMZA2061128Sİ
 : Stokta Var
 :
 : 5000,00 TL ve üzeri alışverişler bedava

Zamak Mobilya Kulpları

Zamak mobilya kulpları, evlerimizde sıklıkla kullandığımız ürün grupları arasında yer almaktadır. Krom, inox, siyah ve bir çok renk çeşitlerine mevcuttur. 96 mm den başlayıp 512 mm ölçüsüne kadar bir çok delik mesafesi bulun maktadır. Mutfak dolaplarına şıklık katan ürünler mobilya kulplarıdır. Mutfak dolabınız istediğiniz renk de yada model de olursa olsun özenle seçilmemiş bir kulp mutfağınızı göstermeyecektir. Beyaz bir mutfağınız olduğunu düşünürsek, siyah ve antik olan modeller mutfağınıza çok şık bir hava katmaktadır. Zamak malzemelerden üretilen dolap kulpları, temizlik yapılırken de dikkat edilmelidir. Kimyasal bir ürünle temas halinde boya kalkması görüntülenebilmektedir. Eğer nemli bir bezle temizlik yaparsanız uzun yıllar kullanabilirsiniz. Sitemizde bulunan kulp çeşitleri içine girdiğinizde dolabınıza uygun delik mesafesine göre alım yapabilirsiniz.


Mobilya Kulpu Alırken Ölçüyü Nasıl Belirleriz.

Mobilya kulpu almadan önce yanlışlık olmasın diye 2 vida arası delik mesafesine dikkat etmeliyiz. Eğer eski kulplarınızı değiştirmek istiyorsanız bu yöntemi kullanmalısınız. Dikkat etmeniz gereken nokta kulp uzunluğu değil, kulpun 2 vida arasındaki mesafesidir. Elinizde bir metre ile 2 vida arasını ölçtüğünüzü varsayalım, 10 cm geldi bu durumda seçenekler arasında ona en yakın olan ölçüyü seçmeniz gereklidir. 10 cm ise 9,6 cm yi seçmelisiniz. Çünkü tüm mobilya kulpları, standart ölçülerde fabrikadan çıkar. 13 cm geldiyse ölçünüz 12.8 cm sizin doğru olan ölçünüzdür. bunu bilip buna göre kulp alırsanız ölçüde herhangi bir yanlışla karşılaşmazsınız.

Mutfağınıza Uygun Kulp Seçme Rehberi

Mutfağınıza Uygun Kulp Seçme Rehberi

Mutfağınıza uygun kulp seçerken, mutfak kapaklarınız çok önemlidir. Eğer beyaz renk de mutfak kapaklarınız varsa tercihinize göre tüm renkler uyum sağlar. Duvar renginiz ve kullandığınız aksesuarlar kulp modeliyle uyum içinde olursa ortamı şık hale getirecektir. Retro tarzı bir mutfak seçiminizde dolap kulplarını antik veya eskitme kulp modelleri tercih etmek mobilyanızı ön plana çıkaracaktır. Siyah ve antrasit gruplarda Rose, altın sarısı ve krom renk de kulplar dikkat çekmektedir. Eğer gri renkli bir mutfak dolabınız varsa antrasit renkli kulplar şık duracaktır.


1 - Kulpun Ham Maddesi Nedir ?

Zamak.

2 - Kulp Temizliği Nasıl Yapılır ?

Kuru ve Nemli Bez ile Temizlik Yapılmalıdır.

3 - Ürün Paslanır mı ?

Ürünler de Kimyasal Madde Kullanılmadığı Sürece Paslanma Etkisi Olmaz ve Uzun Süreli Kullanım Sağlayabilirsiniz. Banyo da Kullanılacak Ürünlere Nemden Dolayı Ekstra Dikkat Edilmelidir.

Kullanmakta olduğunuz web sitesi üzerinden elektronik ortamda sipariş verdiğiniz takdirde, size sunulan ön bilgilendirme formunu ve mesafeli satış sözleşmesini kabul etmiş sayılırsınız.

Alıcılar, satın aldıkları ürünün satış ve teslimi ile ilgili olarak 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği (RG:27.11.2014/29188) hükümleri ile yürürlükteki diğer yasalara tabidir.

Ürün sevkiyat masrafı olan kargo ücretleri alıcılar tarafından ödenecektir.

Satın alınan her bir ürün, 30 günlük yasal süreyi aşmamak kaydı ile alıcının gösterdiği adresteki kişi ve/veya kuruluşa teslim edilir. Bu süre içinde ürün teslim edilmez ise, Alıcılar sözleşmeyi sona erdirebilir.

Satın alınan ürün, eksiksiz ve siparişte belirtilen niteliklere uygun ve varsa garanti belgesi, kullanım klavuzu gibi belgelerle teslim edilmek zorundadır.

Satın alınan ürünün satılmasının imkansızlaşması durumunda, satıcı bu durumu öğrendiğinden itibaren 3 gün içinde yazılı olarak alıcıya bu durumu bildirmek zorundadır. 14 gün içinde de toplam bedel Alıcı’ya iade edilmek zorundadır.


Zirve Hırdavat

bizi sosyal medya platformlarından ulaşabilirsiniz



%100 Güvenli Ödeme

256 bit şifreleme ile iletilen bilgilerin güvenliğini sağlayan SSL Sertifikası kullanılmaktadır.

Kredi Kartı ile Ödeme

Anlaşmalı olduğumuz banka kartları ile güvenli alışveriş yapabilirsiniz.

Ücretsiz Kargo

5000,00 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo uygulanmaktdır.

Ürün İade Hakkı

14 gün içerisinde tüketici yasalarına göre ürün iadesi yapabilirsiniz.